Cornuri sarate cu branza si sunca

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2011 | 5365 vizualizari

 

mie imi plac aluaturile sarate...indiferent de care...si m-a luat o pofta...pt sotul meu am facut cornuri dulci....

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 10 g drojdie proaspata
  • 2 lg margarina
  • sare
  • lapte cat cuprinde
  • 2 maini de parmigiano
  • 2 felii de sunca
  • crema de branza( am avut eu)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri sarate cu branza si sunca:

drojdia se dizolva in apa calduta , se pune sarea si un praf de faina si se lasa la cald, sa dospeasca putin. Se pune apoi peste faina, se adauga margarina topita si laptele caldut si se framanta bine pana se dezlipeste de mana si aluatul crapa. Se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul. Se imparte coca in doua apoi se ruleaza fiecare foaie pe masa sub forma rotunda, se taie in triunghiuri si se presara pe fiecare triunghi branza de care aveti si am mai pus eu felii de sunca...tot o tineam prin frigider degeaba...Se coace  la 200 grade cam 30-40 min. Ale mele au cam prins deasupra...dar in mijloc au fost moi si bune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri sarate cu branza si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta pastorului